// artikel

Algemeen

(Decadente) aanwinsten (4)

Aangezien ik een nieuwe baan heb, heb ik mijzelve deze maal getrakteerd op enkele aankopen in de dure nieuwboekhandel. Dat leverde op:
-Rowan Pelling (ed.), The Decadent Handbook. Dit is werkelijk een fenomenaal boek, om in zijn geheel te verslinden. En een rijke bron voor al mijn toekomstige decadente berichtjes. Het covert het hele decadente spectrum en ik hoop er spoedig nader op in te gaan.
-Proust, Correspondance. Een bloemlezing in pocketvorm van circa 150 brieven uit Prousts omvangrijke correspondentie. Ik heb eigenlijk een beetje spijt van deze aankoop, want ik zie mezelf dit niet snel voor mijn luchtige plezier lezen, maar wie weet: wat niet is, kan nog komen.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

3 reacties op “(Decadente) aanwinsten (4)”

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Betekent dit dat je het welbekende antiquariaat gaat verlaten?

    Door De directeur | 1 juni 2008, 12:35
  2. Dank je! Yep, dat betekent dat.. hgr

    Door bink | 1 juni 2008, 12:59
  3. […] Flaming Heart becomes a Fount of Tears. Illness and the Modern Decadent Condition’ in: The Decadent Handbook, p. […]

    Door 'All art is quite useless' - Weblog over cultuur rond 1900 | 9 juni 2008, 10:44

Reageer

Foto van de dag