// artikel

Film, televisie & toneel

Puccini’s Meisje uit het Westen zondag via Cultura 24

Eén van de vier muziekdrama’s die tijdens het bijna compleet achter ons liggende jaar bij De Nederlands Opera in première zijn gegaan, is La Fanciulla del West uit 1910 van Giacomo Puccini (1858-1924). De uitzending daarvan, via de beeldbuis thuis, zal aanstaande zondag, 26 december, worden gerealiseerd door toedoen van het digitale televisiekanaal Cultura 24, ’s avonds tussen 21:00 uur en middernacht. Gedetailleerdere informatie over opus en parafernalia in een langer artikel op de ietwat bevriende site Tempel van het Muziektheater.

Facebooktwittergoogle_plusFacebooktwittergoogle_plus

Reacties

(Nog) geen reacties op “Puccini’s Meisje uit het Westen zondag via Cultura 24”

Reageer

Foto van de dag