// artikel

Nederlandse literatuur

Arabesken nr.37 verschenen

In het nieuwste nummer van Arabesken, het halfjaarlijkse tijdschrift van het Louis Couperus Genootschap, wordt alvast vooruitgelopen op 2013, wanneer de 150ste geboortedag van Louis Couperus uitgebreid zal worden gevierd. Verder zijn er bijdragen van Adriaan van Dis en Maarten Klein, en is er aandacht voor de Indonesische vertaling van De stille kracht. Maar liefst twee recensenten vellen hun oordeel over de nieuwe Engelse vertaling van Eline Vere, die onlangs werd genomineerd voor de Best Translated Book Awards 2011. In de laatste aflevering van de rubriek ‘Het favoriete fragment van…’ staat een verhaal uit Het snoer der ontferming centraal. Meer informatie op onze zustersite louiscouperus.nl.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Arabesken nr.37 verschenen”

Reageer

Foto van de dag