// artikel

Buitenlandse literatuur

De geestelijke vader van Sherlock Holmes overleed op deze dag in 1930

Het is heden exact éénentachtig jaar geleden dat de Vader van Sherlock Holmes, Arthur Conan Doyle, geboren in 1859, is overleden. Op deze site zijn enkele bijdragen over de man te vinden, en niet alleen over verhalen of parafernalia welke in verband staan met de Grootse aller SuperSpeurders in de geschiedenis (van de letteren). Die auteur heeft tevens naam gemaakt in het kader van (onder nog heel veel meer) het spiritiualisme. Om onze artikelen op te roepen, voorzover deze uw belangstelling hebben, doet u er goed aan diens naam in te vullen in het sjabloon dat op deze site voor Zoeken (naar) is ingericht.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “De geestelijke vader van Sherlock Holmes overleed op deze dag in 1930”

Reageer

Foto van de dag