// artikel

Muziek

Het vrijwel complete werk van Diepenbrock op cd verschenen

Deze week verscheen een box met 8 cd’s met het vrijwel complete werk van Tachtiger-componist Alphons Diepenbrock: ‘Dankzij de samenwerking van Etcetera Records, Muziekcentrum Nederland, Het Alphons Diepenbrock-Fonds en diverse omroeporganisaties ligt in dit Diepenbrockjaar vanaf juni een schitterend uitgegeven 8CD-Box plus Bonus-DVD in de winkel. De altijd twijfelende componist had er trots op kunnen zijn.’ Bij deze bekende internetwinkel ligt de box in de schappen. Bij diezelfde internetwinkel kunt u dan overigens meteen Erik Menkvelds roman Het grote zwijgen (2011) aanschaffen, die speelt in de kringen rond Diepenbrock.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Het vrijwel complete werk van Diepenbrock op cd verschenen”

Reageer

Foto van de dag