// artikel

Algemeen

Volledige werken Sigmund Freud

Sigmund Freud2006 is het 150e geboortejaar van Sigmund Freud (1856-1939), grondlegger van de psychoanalyse. Dit najaar zal uitgeverij Boom de wetenschappelijke editie van zijn volledige werken uitgeven. Zijn geschriften zijn in chronologische volgorde opgenomen, inclusief veel artikelen die nog niet eerder in Nederland gepubliceerd of vertaald zijn en ook voorwoorden, brieven, referaten, voordrachten en boekbesprekingen worden gepubliceerd. De elf delen grote Werken bestaat uit 7500 pagina’s en een cd-rom met de gehele tekst, die u voor slechts € 995,95 kunt toevoegen aan uw boekenkast. Meer informatie en intekenkorting op http://www.sigmundfreud.nl

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

2 reacties op “Volledige werken Sigmund Freud”

  1. Is dit nu een nieuwe editie of een herdruk van de serie die in de jaren 1980 verscheen? Zelfs de site lijkt daar niet geheel duidelijk over.

    Door Evert Paul veltkamp | 28 augustus 2006, 15:31
  2. Dit is een nieuwe editie met nieuwe vertalingen.

    Door Erik Schoonhoven | 28 augustus 2006, 22:27

Reageer

Foto van de dag