// artikel

Beeldende kunst

Museum en universiteit – samen de 19e eeuw opzoeken?

Op 31 januari 2014 organiseren ESNA en de Werkgroep XIX, in samenwerking met het RKD, een studiedag ‘Museum en universiteit – samen de 19e eeuw opzoeken?’, waarin enerzijds de uiteenlopende museale en academische omgang met de beeldende kunst van de negentiende eeuw aan de orde worden gesteld en anderzijds gepoogd wordt om toekomstige samenwerking tussen beide spelers te bevorderen. Voor het programma en aanmelding zie hier.¬† De ESNA (European Society for Nineteenth-century Art) is overigens een nieuw en interessant initiatief waar u hier¬†meer over kunt lezen of u mogelijk kunt aanmelden.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Museum en universiteit – samen de 19e eeuw opzoeken?”

Reageer

Foto van de dag