// artikel

Beeldende kunst

Tijd voor een spelletje

Het spelen van spelletjes – over overbodigheden gesproken… Wie er niet van houdt (zoals ondergetekende – niet omdat hij het niet leuk vindt, maar omdat hij bijzonder verslavingsgevoelig is en derhalve het gevaar loopt dagenlang aan niets anders toe te komen), moet tóch maar even een kijkje nemen op deze website.
In dit educatieve rollenspel bent u, al naar gelang uw keuze, een jonge, trendy dame uit de tweede helft van de negentiende eeuw die van zichzelf een mooi fotoportret wil laten maken bij de fameuze Notman Studio of een leerling-fotograaf van hetzelfde atelier die zo’n juffer op de juiste wijze op de gevoelige plaat moet vastleggen.
Ach, eigenlijk is het spelelement van ondergeschikt belang. Geniet vooral van de prachtige, inventieve en bovendien humoristische vondsten in het spel, met oogstrelende sfeerbeelden anno 1860.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Tijd voor een spelletje”

Reageer

Foto van de dag