// artikel

Algemeen

Gezocht: Prosper van Haamstede

7 Januari 2015 – Voor ons lopende, al dan niet academische onderzoek, naar het Hollandse fin de siècle zijn we weer eens naarstig op zoek naar een niet te vinden roman uit de periode. Wie o wie heeft voor ons een exemplaar, dus het fysieke boek, geen verwijzingen naar eventuele bibliotheken, het mag wel een kapot gelezen exemplaar of eventueel een (digitale) kopie van de tekst zijn, van de roman Sascha door Prosper van Haamstede [=M.G.L. van Loghem]? Het verscheen in 1894 in twee delen bij een ons vooralsnog onbekende uitgever. Wederom grote bibliofiele dank!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

één reactie op “Gezocht: Prosper van Haamstede”

  1. Het boek is verschenen
    in ‘s-Gravenhage bij Loman & Funke in 1894. Zie artikel uit Elseviers Geillustreerd Maandschrift op internet te vinden, zoek op Prosper van Haamstede

    Door Anne | 9 februari 2016, 11:41

Reageer

Foto van de dag