// artikel

Architectuur en ontwerp

Nationale Art Deco Beurs in Den Haag

In de Grote Kerk in Den Haag vindt van donderdag 1 februari tot en met zondag 4 februari de Nationale Art Deco en Design Beurs plaats. De jaarlijks terugkerende manifestatie is volgens de organisatoren Nederlands meest toonaangevende expositie op het gebied van Art Nouveau en Art Deco en een eldorado voor verzamelaars. Dit jaar zullen er behalve sieraden, meubelen en toegepaste kunst ook beelden van de Wiener Werkstätte en glas van Gallé te bewonderen zijn.
De openingstijden van de Grote Kerk aan de Torenstraat zijn: 1 februari van 15.00-22.00 uur; 2 februari 11.00-19.00 uur; 3 februari 11.00-19.00 uur; 4 februari 11.00-17.00 uur.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Nationale Art Deco Beurs in Den Haag”

Reageer

Foto van de dag