// artikel

Film, televisie & toneel

Wagners Ring binnen een etmaal

Voor al degenen die niet alle vier delen  van de tetralogie Der Ring des Nibelungen van Richard Wagner de afgelopen vier zaterdagen in successie via Mezzo-televisie hebben kunnen zien, komt al snel een herkansing, en wel voor het geheel binnen goed een etmaal. Aanstaande zaterdag, 4 april  herhaalt Mezzo de beide eerste delen: Das Rheingold vanaf 17:00 uur en dan direct Die Walküre, vanaf 19:45 uur. Op zondag 5 april volgen nog Siegfried — vanaf 17:00 uur — en Götterdammerung vanaf 21:15 uur.
Het gaat om de versie die in het jaar 2003 in de Staatsopera van Stuttgart is gerealiseerd en werd verfilmd door Hans Hulscher.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Wagners Ring binnen een etmaal”

Reageer

Foto van de dag