// artikel

Muziek

Wagner: Siegfried in the Met

Wie Walküre zegt, moet ook Siegfried zeggen — dat is één van de, althans hier, vier geboden van Richard Wagner met betrekking tot de vierdelige muziekdramatische cyclus Der Ring des Nibelungen. Dat derde deel, Siegfried, is aanstaande zaterdagavond via BBC Radio 3 in het programma Opera on 3: Live from the Met te volgen vanaf 18:00 uur. Ook deze keer betreft het een rechtstreekse uitzending van datgene wat zich op dat moment als middagvoorstelling op de planken in het New Yorkse Metropolitan Opera House afspeelt. James Levine dirigeert de Metro-uitvoerenden. Voor details zij verwezen naar het betreffende onderdeel van de website van BBC Radio 3.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Wagner: Siegfried in the Met”

Reageer

Foto van de dag