// artikel

Muziek

Opera Les contes d’Hoffmann zaterdagavond op Radio 4

De pop Olympia, zoals deze te zien is in de ‘Hoffmann’-versie waarmee de Nationale Reisopera door ons land toert tot en met 13 decemberMens, maatschappij, machine
Onder verwijzing naar ons artikel van 6 november jongstleden over de elf opvoeringen van Jacques Offenbachs opera Les contes d’Hoffmann, kunnen we u de heuglijke mededeling doen dat deze nieuwe versie zaterdagavond in de reeks NPS Opera Live op Radio 4 zal worden uitgezonden tussen 19:02 uur en 23:00 uur. Het betreft een opname van de première zoals die werd gerealiseerd op zaterdag 3 november jongstleden in de Twentse Schouwburg, het theater van de stad, die ook als thuisbasis dient van de Nationale Reisopera: Enschede.
De diverse uitvoerenden — solisten, koor, orkest en dirigent — kunt u opgesomd vinden in het bovengenoemde artikel, dat u, door middel van één toetsklik van uw muis op dat woord, op uw computerscherm kunt laten verschijnen.
De live-versie van Les contes d’Hoffmann door de Nationale Reisopera is de komende vier weken nog in zes theaters in even zovele steden van ons land te zien.
_________
Afbeelding: De pop Olympia, zoals deze te zien is in de ‘Hoffmann’-versie waarmee de Nationale Reisopera door ons land toert tot en met 13 december.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “Opera Les contes d’Hoffmann zaterdagavond op Radio 4”

Reageer

Foto van de dag