Meedoen?

De fascinerende wereld van rond 1900 laat zich van alle kanten bekijken, bekloppen, afstoffen, becommentariëren, genieten, analyseren, verduidelijken, bezingen, bespotten en belichten. De mogelijke invalshoeken zijn even divers als het kleurrijke fin de siècle zelf.

Om aan die verscheidenheid recht te doen, zijn we nog steeds op zoek naar auteurs die zo nu en dan een bijdrage willen leveren aan dit unieke en veelbezochte weblog.

Diepgravende essays, korte overpeinzingen, signalementen van interessante tentoonstellingen of nieuwe uitgaven, ja zelfs genoeglijk gekeuvel — het is van harte welkom; laat gerust alle vlaggen wapperen, zolang zij maar de lading van de voor dit platform gekozen tijdspanne dekken, in penvaardige inkt gedrenkt en door enige geestdrift gekleurd zijn. Voorts strekt het vermogen om een op de loer liggende blogverslaving onversaagd tegemoet te treden tot aanbeveling. Ook een incidentele ‘gastbijdrage’ is van harte welkom.

Kunst is volstrekt nutteloos, en erover bloggen al helemaal. Dus stuur een e-mail naar Peter Hoffman: hoffman@rond1900.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *