// artikel

Buitenlandse literatuur

‘Die Spitzin’ van Marie von Ebner-Eschenbach uit 1888

Op de avond van nieuwjaarsdag kunt u, via de Duitse regionale radiozender NDR Kultur, in  de programmareeks Am Abend vorgelesen , luisteren naar het verhaal Die Spitzin uit 1888 van Marie von Ebner-Eschenbach (1830-1916), voorgelezen door Hugo R. Bartels. De uitzending loopt tussen 22:00 uur en 22:35 uur. Op maandag 4 en dinsdag 5 januari kunt u, op dezelfde tijd en dezelfde golflengte, luisteren naar het verhaal Der gute Mond, van dezelfde auteur, eveneens door dezelfde stem voorgelezen. Intelligente aforismen van deze auteur kunt u op dit net lezen in een bijdrage die we op 12 januari 2009 hebben opgenomen.

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “‘Die Spitzin’ van Marie von Ebner-Eschenbach uit 1888”

Reageer

Foto van de dag