// artikel

Algemeen

1900-kadotips

4 december 2015 – Het is december, dus er dient gekocht en geschonken te worden. Maar doet u dat alstublieft wel op esthetisch verantwoorde 1900-wijze. Wij geven u, volstrekt belangeloos, de volgende, recent verschenen,  kadotips: de altijd mooie Jugendstilkalender, de eerste volwaardige biografie van de gezusters Goekooop, Walsers Wandeling die hij iets na 1900 maakte, de klassieken voor onder de kerstboom van Astoria, een nieuwe Dedalus als hun Classic European Short Stories of Jacobsons Marie Grubbe, de De Haan-biografie, het zojuist bibliofiel verschenen en vooralsnog linkloze Drie gedichten zonder weerbeschrijving van Menno Wigman en minder belangeloos, natuurlijk de rond1900-tshirts en tassen en het Den Haag 1900-boek. Oververfijnde feestdagen gewenst!

FacebooktwitterFacebooktwitter

Reacties

(Nog) geen reacties op “1900-kadotips”

Reageer

Foto van de dag