Nieuw op rond1900.nl: links… héél veel links

Onze site is onlangs uitgebreid met een linkpagina. Niet zomaar een handvol verwijzingen naar onze favoriete plekken op internet, maar een uitgebreide, op categorieën gerangschikt startpunt voor een eindeloze, digitale reis door de wereld van rond 1900. […]

Onze site is onlangs uitgebreid met een linkpagina. Niet zomaar een handvol verwijzingen naar onze favoriete plekken op internet, maar een uitgebreide, op categorieën gerangschikt startpunt voor een eindeloze, digitale reis door de wereld van rond 1900.

Hoewel de verzameling nu al genoeg klikstof biedt om de komende tijd geen voet meer buiten de deur te zetten, is de pagina momenteel slechts een aanzet tot wat in de toekomst moet uitgroeien tot de grootste, meest uitgebreide digitale gids voor de cultuur van het fin de siècle.

Bij dezen nodigen we onze lezers dan ook uit om ons te helpen deze linkpagina verder aan te vullen en, waar nodig, te verbeteren. Stuur, zodra u iets moois en waardevols ontdekt, een e-mail naar ondergetekende met een link naar de website(s). Ook als een bepaalde link niet meer werkt of leidt naar een niet bedoelde pagina, dan horen we dat natuurlijk graag.

Graag wil ik nog benadrukken dat we kwaliteit boven kwantiteit stellen. Zo zijn bijvoorbeeld ongetwijfeld tientallen websites te vinden die gewijd zijn aan het leven en werk van Oscar Wilde. Maar wij zijn vooral geïnteresseerd in die ene fraaie website die de andere overbodig maakt.

Help ons! Stuur een mail naar Peter Hoffman. Alvast bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *