Virtuele rondvlucht boven het Den Haag van Couperus

Het Den Haag van Louis Couperus op Google MapsNieuw van de redactie van louiscouperus.nl: Het Den Haag van Louis Couperus.
Via Google Maps is het mogelijk om vanuit vogelperspectief een virtuele rondvlucht boven het Den Haag van Louis Couperus te maken. Door verschillende koppelingen links in het scherm aan te klikken, ‘vliegt’ u naar de plekken die een rol hebben gespeeld in het leven en werk van Louis Couperus, zoals bijvoorbeeld zijn geboortehuis, verschillende woonhuizen van de auteur, standbeelden en zijn laatste rustplaats. U kunt hierbij kiezen tussen kaartweergave en satellietfoto’s (of een combinatie van beide). Met de zoomoptie kunt u de verschillende locaties zó dichtbij halen, dat u allerlei interessante details kunt onderscheiden. Elk gemarkeerd punt in de stad is voorzien van nadere informatie in de vorm van tekst, citaten en foto’s.

3 gedachten aan “Virtuele rondvlucht boven het Den Haag van Couperus”

  1. Mmm, ik zie de meerwaarde van die site niet in, eerlijk gezegd. Op adres zoeken kan ook eenvoudig via Google Maps.

  2. Het klinkt leuk, maar via google earth valt het toch niet mee om echt de locatie in zicht te krijgen. Althans, dat is mijn mening. Misschien hebben anderen meer succes. Meld dat dan… please.
    Vriendelijke groet, Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *