(Decadente) aanwinsten (4)

Aangezien ik een nieuwe baan heb, heb ik mijzelve deze maal getrakteerd op enkele aankopen in de dure nieuwboekhandel. Dat leverde op:
-Rowan Pelling (ed.), The Decadent Handbook. Dit is werkelijk een fenomenaal boek, om in zijn geheel te verslinden. En een rijke bron voor al mijn toekomstige decadente berichtjes. Het covert het hele decadente spectrum en ik hoop er spoedig nader op in te gaan.
-Proust, Correspondance. Een bloemlezing in pocketvorm van circa 150 brieven uit Prousts omvangrijke correspondentie. Ik heb eigenlijk een beetje spijt van deze aankoop, want ik zie mezelf dit niet snel voor mijn luchtige plezier lezen, maar wie weet: wat niet is, kan nog komen.

3 gedachten aan “(Decadente) aanwinsten (4)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *