Wagners Ring binnen een etmaal

Voor al degenen die niet alle vier delen van de tetralogie Der Ring des Nibelungen van Richard Wagner de afgelopen vier zaterdagen in successie via Mezzo-televisie hebben kunnen zien, komt al snel een herkansing, en wel binnen goed een etmaal. Aanstaande zaterdag, 4 april herhaalt Mezzo de beide eerste delen: Das Rheingold en Die Walküre, vanaf 17:00 uur, respectievelijk 19:45 uur. Op zondag 5 april volgen Siegfried — vanaf 17:00 uur —en Götterdammerung vanaf 2115 uur.
Het gaat om de versie die in het jaar 2003 in de Staatsopera van Stuttgart is gerealiseerd en werd verfilmd door Hans Hulscher.

Voor al degenen die niet alle vier delen  van de tetralogie Der Ring des Nibelungen van Richard Wagner de afgelopen vier zaterdagen in successie via Mezzo-televisie hebben kunnen zien, komt al snel een herkansing, en wel voor het geheel binnen goed een etmaal. Aanstaande zaterdag, 4 april  herhaalt Mezzo de beide eerste delen: Das Rheingold vanaf 17:00 uur en dan direct Die Walküre, vanaf 19:45 uur. Op zondag 5 april volgen nog Siegfried — vanaf 17:00 uur — en Götterdammerung vanaf 21:15 uur.
Het gaat om de versie die in het jaar 2003 in de Staatsopera van Stuttgart is gerealiseerd en werd verfilmd door Hans Hulscher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *