Opera Les contes d’Hoffmann zaterdagavond op Radio 4

De pop Olympia, zoals deze te zien is in de ‘Hoffmann’-versie waarmee de Nationale Reisopera door ons land toert tot en met 13 decemberMens, maatschappij, machine
Onder verwijzing naar ons artikel van 6 november jongstleden over de elf opvoeringen van Jacques Offenbachs opera Les contes d’Hoffmann, kunnen we u de heuglijke mededeling doen dat deze nieuwe versie zaterdagavond in de reeks NPS Opera Live op Radio 4 zal worden uitgezonden tussen 19:02 uur en 23:00 uur. Het betreft een opname van de première zoals die werd gerealiseerd op zaterdag 3 november jongstleden in de Twentse Schouwburg, het theater van de stad, die ook als thuisbasis dient van de Nationale Reisopera: Enschede.
De diverse uitvoerenden — solisten, koor, orkest en dirigent — kunt u opgesomd vinden in het bovengenoemde artikel, dat u, door middel van één toetsklik van uw muis op dat woord, op uw computerscherm kunt laten verschijnen.
De live-versie van Les contes d’Hoffmann door de Nationale Reisopera is de komende vier weken nog in zes theaters in even zovele steden van ons land te zien.
_________
Afbeelding: De pop Olympia, zoals deze te zien is in de ‘Hoffmann’-versie waarmee de Nationale Reisopera door ons land toert tot en met 13 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *